Meny
Handlevogn

Øye

Øye
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal er en øyeserum/øye krem som er utviklet for å motvirke fine linjer (Rynker / Well-aging) og kombinerer ginseng ekstrakt og retinal. Ginseng ekstrakt er basisingrediens i denne øyeserumet da flere studier viser at ginseng er effektiv til å reduser..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch er en øyemaske dynket i den meget populære Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og 2% Niacinamid. Inneholder sneglesekresjon som har helbredende egenskaper og roer ned irritert hud, øyemasken vil tilføre huden rikelig med fuktighet, er beskyttende, vil gi den..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream er en øye krem som inneholder 72% sneglesekret. Denne øyekremen gir fuktighet og næring til den følsomme huden rundt øynene. Inneholder i tillegg 5 ulike peptider som hjelper til med elastisiteten og forebygger fine linjer (rynker / well-aging) rundt øynene. Ni..
314kr 349kr
Eks. MVA:251kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Eye Cream er formulert med propolis, Vitamin C og kollagenkapsler som sammen gir huden vitalitet, rikelig med næring og er hydrerende. Med den innebygde øye-massasjeren løfter denne øyekremen slapp, sliten hud og hjelper til med blodsirkulasjonen.Kan brukes av alle..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream er en lett øye krem laget med fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og 5000ppm planteavledet Bakuchiol (100% plantebasert erstatning for Retinol) . Denne øyekremen er utviklet for å motvirke fine linjer (well-aging/rynker) og mørke ringer rundt ..
224kr 249kr
Eks. MVA:179kr
Produsent: Heimish
Heimish Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch er en avkjølende øyemaske som inneholder bulgarsk rosevann som er dypt fuktighetsgivende, beroligende og pleier huden effektivt.  Brukes etter rens, legg masken under øynene eller andre områder du ønsker å behandle og la den virke i 15-20 minutter,..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Heimish
Heimish Marine Care Retinol Eye Serum er en øyeserum/øye krem som er utviklet for å motvirke fine linjer (Rynker / Well-aging) og kombinerer Retinol og Niacinamide som sammen vil jobbe for å gjøre huden mer fast, elastisk og glødende. Dette mineral rike serumet kommer i en kremaktig konsistens som g..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Isntree
Isntree TW-Real Eye Cream inneholder 61% bifda som gjør dette til en næringsgivende og pleiende øyekrem som hjelper huden å bygge opp hudbarrieren. Inneholder Vitamin-E som vil beskytte huden mot solskader og frie radikaler. Niacinamide og Adenosine vil gi huden spenst og motvirke fine linjer, samti..
159kr 249kr
Eks. MVA:127kr
Produsent: iUNIK
Øyekrem formulert med 40,5% propolisekstrakt og 9,2% havtorn er ditt naturlige middel mot rynker så vel som dehydrert og irritert hud. Bruk etter iUNIKs bestselgende Propolis Vitamin Synergy Serum som det siste trinnet i hudpleierutinen din. Kan brukes på både området rundt øynene og resten av ansik..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: JayJun
JayJun Green Tea Eye Gel Patch beroliger irritert hud takket være grønn te ekstrakt, som også bidrar til å styrke huden under øynene og tilfører den rikelig med fuktighet.Kan brukes av alle hudtyperinneholder 60stk (30 par)Om JayJun:På en kald vinterdag i 2014 satte en gruppe plastikkirurger, hudleg..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Surge Eye Cream  er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne øyekremen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: JayJun
JayJun Pom Lemon Duo Eye Gel Patch inneholder energigivende sitron og fuktighetsgivende granatepleekstrakter i hydrogel utviklet for hydrering og vitalitet. Sitron ekstrakt er rik på Vitamin C som lysner hudtonen og reduserer hyperpigmentering, granateple ekstrakt tilfører huden rikelig med fuktighe..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 12 av 31 (3 sider)