Meny
Handlevogn

Toner

Toner
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Aqua Boosting Essence Toner er en dypt hydrerende og fuktighetsgivende toner som inneholder 10-hyaluron syre og essens fra 6 kvalitets ingredienser. Dette er en toner som både vil fukte og berolige huden og vil etterlate den glødende og frisk. Inneholder nøkkelingredienser som Panthenol, Made..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Daily Purifying Treatment Toner er en alkoholfri toner som bekjemper bakterier og forurensing dypt ned i porene og redusere irritasjon og akne. Inneholder AHA og PHA for en skånsom kjemisk eksfoliering, Centella Asiatica vil berolige huden. En toner som vil hjelpe huden å heles fra akne/kvise..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Be The Skin
Be The Skin BHA+ PORE ZERO Toner er en mild eksfolierende toner som inneholder BHA som er en ren ingrediens og roe ned stresset/irritert hud. Inneholder 85% naturlig willow BHA som vil rense ut porene, fjerne overflødig sebum og døde hudceller, etterlater huden myk og frisk. Passer til alle hud..
189kr
Eks. MVA:151kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Bubble Toner Green Plum + AHA er en forfriskende toner som inneholder Hangbang (tradisjonell Koreansk urtemedisin), 25% grønn plomme vann som fukter huden. Toneren inneholder 3% AHA som eksfolierer døde hudceller og fjerner talg fra huden og porene. Passer til alle typer hudinn..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Ginseng Essence Water en forfriskende essens toner som inneholder 80% Ginsengrot vann og beriket med tradisjonell Hanbang, 2% Niacinamide, 0.04% Adenosin og Ginseng kompleks. Denne vil fukte huden dypt og hjelper huden å holde på fuktigheten slik at den ser og føles mer spenstig. Gi..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Ampoule Mist er en forfriskende ansiktsspray, og kjent som mist. Inneholder 81.67% konsentrert Noni ekstrakt som effektivt gir rikelig med næring, mineraler og vitaminer til huden. Denne sprayes på ansiktet fra 20-30cm avstand og vil legge seg lett på huden, gi den ..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Moisture Balancing Toner er en forfriskende toner som inneholder 80% konsentrert Noni ekstrakt og Noni frø olje. Toneren vil tilføre huden rikelig med næring og vil balansere fuktbalansen i huden, denne har en lett konsistens, absorberes lett av huden og vil etterlate den myk o..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Calming Liquid Mild er en spesialutviklet toner for å redusere kviser og akne, formulert med 85% blad-vann fra grønn te og centella asiatica som er både betennelsesdempende og fuktighetsgivende. En lett toner som effektivt fjeren overflødig talg.Kan brukes av alle hudtyper, særde..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner er en mild eksfolierende, fuktighetsgivende toner som forbedrer tekstur og hudtone, i tillegg reduserer den forekomsten av kviser og hudormer. Toneren inneholder eplevann, bark fra hvit pil og AHA (Alpha Hydroxy-syrer) som fjerner døde hudceller og urenheter ..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream Mist er utviklet for deg med tørr og sensitiv hud. Denne gir en huden en fuktighetsboost og kan brukes gjennom dagen. Mist sprayen inneholder 6 forskjellige ceramider som er kjent for å styrke hudbarrieren og hjelper huden å holde på fuktigheten. I tillegg inne..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: COSRX
COSRX Centella Water Alcohol-Free Toner er utviklet for å behandle sensitiv, irritert og akneutsatt hud, inneholder Centella Asiatica ekstrakt som er kjent for sin helbredende og lindrende egenskaper samtidig som den styrker hudens naturlige hudbarriere. Toneren inneholder også mineralvann fra Jeju ..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Synergy Pad er store bomull-pads fylt med  antiinflammatorisk og antibakteriell toner som styrker hudbarrieren. Inneholder 84% propolis ekstrakt som gir huden fuktighet og en naturlig glød. Toneren i padsene absorberes raskt av huden og etterlater huden med naturlig glød..
349kr
Eks. MVA:279kr
Viser 1 til 12 av 70 (6 sider)