Meny
Handlevogn

Spot behandling

Spot behandling
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum er en Niacinamide basert serum som er utviklet for å gjøre huden din sunn og glødende. Denne serumen passer bra for deg som sliter med mørke flekker og hyperpigmentering, serumet er lettvektig og vil lysne opp ujevn hudtone og etterlater huden glødende og hydre..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Spot the Difference  Blemish Treatment er formulert og utviklet for å behandle kviser, akneutsatt og sensitiv hud. Inneholder 4-Terpinol som er en av de viktigste aktive ingrediensen i Tea tree ekstrakt og behandler urenheter, ceramid vil beskytte huden mot ekstern påvirkning og styrke d..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Be The Skin
Be The Skin BHA+ Dark Spot ZERO Cream er en spot krem utviklet for å behandle mørke flekker og ujevn hudtone ved hjelp av effektive ingredienser som vitamin B, C, E og tranexamic acid. Denne kremen inneholder også willow BHA+ som eksfolierer døde hudceller som vil redusere synligheten av hyperpigmen..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Acne Patch er kjempetynne kviseplaster for å behandle kviser og betente hudormer raskt, effektivt, hygienisk og smertefritt. Selve plasteret vil fungere som en barriere mot bakterier og vil forhindre videre irritasjon og infeksjon. Plasteret inneholder Hydrocolloid som effektivt ..
85kr
Eks. MVA:68kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Ultimate Spot Cream er en spotkrem for å behandle betente kviser eller kviser som holder på å dannes. Ingredienser som Aloe Vera vil dempe betennelsen i kvisen, mens sink, anis-esktrakt og tea tree olje vil jobbe sammen for å redusere kvisen så raskt som mulig. Centella Asiatica ..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: COSRX
COSRX Acne Pimple Master er kjempetynne kviseplaster for å behandle kviser og betente hudormer raskt, effektivt, hygienisk og smertefritt. Selve plasteret vil fungere som en barriere mot bakterier og vil forhindre videre irritasjon og infeksjon. Plasteret inneholder Hydrocolloid som effektivt fjerne..
69kr
Eks. MVA:55kr
Produsent: COSRX
COSRX Clear Fit Master Patch  er et tynt hydrokolloid gjennomsiktig kviseplaster som helbreder, fjerner og beskytter mot kviser på en hygienisk, rask og smertefri måte. Dette kviseplasteret er tynnere enn mange av alternativene på markedet og nesten ikke synlig, selve plasteret vil fungere som ..
69kr
Eks. MVA:55kr
Produsent: HYGGEE
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm er en intens lindrende balsam mot irritert hud. Inneholder Kamilleblomstekstrakt, Azulene, Green calming complex (Centella Asiatica og andre planteekstrakter), Panthenol og 4-Terpineol.Dette er en balsam/krem som kan brukes på flere forskjellige måter:Som Spot ..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Isntree
Isntree Onion Newpair Spot Patch Skin Fit er en kvise plaster utviklet med tynne kanter slik at de blir minst mulig synlig. Onion New Pair Spot Patch er laget av Hydrocolliod og vil beskytte godt og minske kvisen raskt takket være Muan Onion Extract og Niacinamide som som er betennelsesdempende. Et ..
69kr
Eks. MVA:55kr
Produsent: Mixsoon
Mixsoon Spot Clean Care Patch er kjempetynne kviseplaster for å behandle kviser og betente hudormer raskt, effektivt, hygienisk og smertefritt. Selve plasteret vil fungere som en barriere mot bakterier og vil forhindre videre irritasjon og infeksjon.Passer til alle hudtyperInneholder 84stk kviseplas..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: Pyunkang yul
En kvise krem fra ACNE serien til Pyunkang Yul, ACNE serien er spesialutviklet for å behandle urenheter og kviser. Denne kremen skal kun brukes på de utsatte områdene med formål å behandle og pleie huden. Kremen forminsker porene i huden uten at de blir tette, noe som bidrar til at kviser og urenhet..
169kr
Eks. MVA:135kr
Produsent: Pyunkang yul
Dette er et kviseplaster utviklet av Pyunkang Yul i ACNE serien som er spesialutviklet for behandling av kviser og uren hud. Denne beskytter mot bakterier og reduserer betente kviser, plasteret plasseres over kvisen eller betente hudormer og vil redusere synligheten av kvisen/urenheten samt minske d..
69kr
Eks. MVA:55kr
Viser 1 til 12 av 18 (2 sider)