Meny
Handlevogn

Pyunkang yul

Produsent: Pyunkang yul
Bomullpads som er spesialdesignet for bruk til toner, med disse trenger du bare 1/3 del av mengden toner eller essens som du vanligvis bruker (derav navnet). Med disse padsene vil du bruke essens og toner langt mer effektiv enn vanlige bomullpads. Pyunkang Yul har utviklet en spesial celluloseblandi..
79kr
Eks. MVA:63kr
Produsent: Pyunkang yul
En hudkrem fra ACNE serien til Pyunkang Yul, ACNE serien er spesialutviklet for å behandle urenheter og kviser. Dette er en mild krem uten lukt som har en lett konsistens og trekker raskt inn i huden, kremen tilfører masse fuktighet, beroliger og behandler huden på en skånsom måte uten å tette poren..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: Pyunkang yul
En ansiktsmaske som kommer i 4 separate deler som plasseres på akne utsatte områder. Anbefales å brukes etter bruk av toner, la masken ligge på ønsket område i 10-15minutter.Om Pyunkang Yul:Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hu..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Pyunkang yul
En ansiktsrens som er spesialutviklet av hudeksperter for å motvirke urenheter og kviser. Denne er mild, uparfymert og holder huden frisk og fuktig. Denne cleanseren kontrollerer overaktiv sebum-produksjon og har en verdi på 5,5PH som er optimalt for huden. Passer til alle typer hud.Inneholder 120ml..
145kr
Eks. MVA:116kr
Produsent: Pyunkang yul
En kvise krem fra ACNE serien til Pyunkang Yul, ACNE serien er spesialutviklet for å behandle urenheter og kviser. Denne kremen skal kun brukes på de utsatte områdene med formål å behandle og pleie huden. Kremen forminsker porene i huden uten at de blir tette, noe som bidrar til at kviser og urenhet..
169kr
Eks. MVA:135kr
Produsent: Pyunkang yul
Dette er et kviseplaster utviklet av Pyunkang Yul i ACNE serien som er spesialutviklet for behandling av kviser og uren hud. Denne beskytter mot bakterier og reduserer betente kviser, plasteret plasseres over kvisen eller betente hudormer og vil redusere synligheten av kvisen/urenheten samt minske d..
69kr
Eks. MVA:55kr
Produsent: Pyunkang yul
En Toner fra ACNE serien til Pyunkang Yul, ACNE serien er spesialutviklet for å behandle urenheter og kviser. En skånsom toner som eksfolierer huden skånsomt for døde hudceller, minimerer synligheten av porene og hjelper til med å kontrollere talgproduksjon. Toneren er lett på huden og resultatet er..
198kr
Eks. MVA:158kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Belly Cream er en krem spesielt utviklet for gravide for å bidra til å myke huden og oppmuntre hudens naturlige elastisitet slik at man plages mindre av strekkmerker og kløe. Fullpakket med peptider, plantebasert olje som er rik på vitamin C og andre nærende ingredienser for å besky..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Bubble Wash & Shampoo er en mild body wash og shampo for hele kroppen som passer til alle i familien. ATO-serien til Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å kunne brukes på sensitiv baby hud og kan derfor brukes av hele familien. ATO Wash & Shampoo har lav pH-verdi for å unn..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Cream Blue Label Tube er en fuktighetskrem beriket med Ceramide som er både næringsrik, fukter huden og lager en beskyttende barriere.Passer til alle hudtyper, men ekstra godt egnet til irritert hud. Kremen er tykk i konsistens og er drøy i bruk.Inneholder 120mlOm Pyunkang Yul:Pyunk..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Intensive Soothing Mist er en beroligende mist formulert med 90% kaprifolblomsekstrakt, fem typer hyaluronsyre og AHA. Denne misten er er utviklet for å gi intens fukt og berolige huden for deg med sensitiv og/eller irritert hud. Inneholder kun grønne EWG-verifiserte ingredienser. D..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Lotion Blue Label er en naturlig hypoallergen og vegansk lotion som kan brukes på hele kroppen. ATO Lotion Blue Label lonicera japonica-blomsterekstrakt for å lindre betennelser, ubehag og styrke hudbarrieren. En lotion som err utmerket for å tilføre fuktighet til veldig tørr hud. K..
269kr
Eks. MVA:215kr
Viser 1 til 12 av 77 (7 sider)