Meny
Handlevogn

COSRX

Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Acne Patch er kjempetynne kviseplaster for å behandle kviser og betente hudormer raskt, effektivt, hygienisk og smertefritt. Selve plasteret vil fungere som en barriere mot bakterier og vil forhindre videre irritasjon og infeksjon. Plasteret inneholder Hydrocolloid som effektivt ..
85kr
Eks. MVA:68kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Blemish Care Sheet Mask er en ansiktsmaske laget for deg med akneutsatt og sensitiv hud. Inneholder Tea Tree ekstrakt og Ectoin som vil behandle uønskede hudproblemer og redusere spor av akne/kviser. Niacinamide og Arbutine vil redusere pigmentering og lysner huden.Passer til all..
59kr
Eks. MVA:47kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Blemish Spot Clearing Serum er en serum utviklet for å behandle akneutsatt hud, berolige huden og roe ned kløe i huden. Serumet inneholder COSRX sin egenutviklede CentellAC RX-comlex som ikke bare behandler/reduserer kviser/akne men hjelper også huden å helbrede slik at man har m..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser er en mild og effektiv skumrens som inneholder beroligende ingredienser og vil rense smuss, overflødig talg og andre urenheter uten å tørke ut huden. Inneholder salisylsyre (BHA) som gir en lett eksfoliering ved å fjerne døde hudceller, sammen med laurinsyre..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Calming Liquid Mild er en spesialutviklet toner for å redusere kviser og akne, formulert med 85% blad-vann fra grønn te og centella asiatica som er både betennelsesdempende og fuktighetsgivende. En lett toner som effektivt fjeren overflødig talg.Kan brukes av alle hudtyper, særde..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er en fuktighetskrem spesielt utviklet med tanke på akneutsatt hud. Utviklet med COSRX sin RX-complex som består av Madecassic acid som beskytter og roer ned huden, Asaticoside som vil jevne ut hudtonen, Asiatic acid som vil gi huden balanse og st..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Ultimate Spot Cream er en spotkrem for å behandle betente kviser eller kviser som holder på å dannes. Ingredienser som Aloe Vera vil dempe betennelsen i kvisen, mens sink, anis-esktrakt og tea tree olje vil jobbe sammen for å redusere kvisen så raskt som mulig. Centella Asiatica ..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: COSRX
COSRX Acne Pimple Master er kjempetynne kviseplaster for å behandle kviser og betente hudormer raskt, effektivt, hygienisk og smertefritt. Selve plasteret vil fungere som en barriere mot bakterier og vil forhindre videre irritasjon og infeksjon. Plasteret inneholder Hydrocolloid som effektivt fjerne..
69kr
Eks. MVA:55kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er en fuktighetskrem som inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som har helbredende egenskaper og roer ned irritert hud. Denne hudkremen tilfører huden fukt, er beskyttende og gir den en naturlig glød. Denne hudkremen vil også redusere akne arr og reduserer ..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er en konsentrert essens som inneholder 96% filtrert sneglesekresjon. Seneglesekret er kjent for å berolige irritert hud, jevne ut og gi fuktighet til huden. Essensen har en høy penetreringsevne som gjør at den raskt absorberes av huden. Passer til al..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch er en øyemaske dynket i den meget populære Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og 2% Niacinamid. Inneholder sneglesekresjon som har helbredende egenskaper og roer ned irritert hud, øyemasken vil tilføre huden rikelig med fuktighet, er beskyttende, vil gi den..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser er en skånsom og mild rens som inneholder sneglesekret og andre nyttige ingredienser som sammen vil rense huden effektivt uten å tørke den ut. Denne cleanseren renser meget skånsomt samtidig som den tilfører huden fuktighet. Passer til alle hudtyper..
259kr
Eks. MVA:207kr
Viser 1 til 12 av 84 (7 sider)