Meny
Handlevogn

Rovectin

Produsent: Rovectin
Rovectin Clean Forever Young Biome Ampoule er en vegansk ampulle som gjenoppretter hudbarrieren med dyp hydrering og reduserer fine linjer. Ampullen er oljefri og har en lett finish og passer utmerket til deg som ønsker en forebyggende behandling mot aldringstegn. Ampullen er formulert med 7 forskje..
399kr
Eks. MVA:319kr
Produsent: Rovectin
Rovectin Skin Essentials Activating Conditioning Cleanser er en vegansk, skånsom, lav-pH, hydrerende rens som renser bort smuss og urenheter uten å skade den naturlige hudbarrieren. Utviklet for å pleie og tilføre huden fuktighet mens den renser. Rensen vil etterlate huden ren, forfrisket og myk - a..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Rovectin
Rovectin Skin Essentials Activating Treatment Lotion er en vegansk, ren og skånsom lotion. Formulert med Rovectin sin egen Barrier Repair Complex™  som styrker hudens naturlige beskyttende lag og forhindrer tap av fuktighet. Naturlige enzymeksfolianter vil skånsomt jevne ut hudteksturen ved å f..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Rovectin
Rovectin Skin Essentials Cica Care Balm er en vegansk, beroligende og revitaliserende balsam som er utviklet for å behandle irritert og sensitiv hud som er skadet av de mest vanlige årsakene, inkludert akne/kvise utbrudd, rosacea og solskader. Denne "fuktighetskremen" vil hjelpe huden å helbrede og ..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)