Meny
Handlevogn

Lepper

Lepper
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask er en behagelig nattmaske for leppene før du legger deg, eller som en leppepomade på dagtid. Leppemasken er lukt og fargefri, inneholder Shea smør som fukter leppene og ceramider som styrker hudbarrieren slik at leppene holder på fukten.Inneholder 20..
242kr 269kr
Eks. MVA:194kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Honey Sugar Lip Scrub er en skånsom og behagelig skrubb for leppene som inneholder sukker krystaller, honning og sitronekstrakt. Skrubben fukter leppene og fjerner tørr hud og døde hudceller på en skånsom måte. Brukes før påføring av leppestift, gloss eller andre produkter for leppene..
233kr 259kr
Eks. MVA:186kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask er en behagelig nattmaske for leppene før du legger deg, eller som en leppepomade på dagtid for en glossy look. Leppemasken inneholder propolis ekstrakt som gir leppene næring og fuktighet, den har en rik honning-lignende tekstur som etterlater en ikke klebe..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: COSRX
COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper er en leppemaske som også kan brukes som leppepomade og under leppestiften. Denne vil gi en naturlig plump til leppene, med AHA og BHA som eksfolierer og hindrer tørrhet og sprukne lepper. Veldig lett å påføre med gele-aktig tekstur som smelter inn i leppe..
233kr 259kr
Eks. MVA:186kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Extreme Lip Repair er en intensiv behandling for tørre eller sprukne lepper. Den er formulert med NeoPharms patenterte Ceramide, i kombinasjon med kokosnøttfrøsmør og en blanding av fuktighetsgivende oljer for å fukte og beskytte leppene. Den skråstilte applikatoren er både praktisk og ..
99kr
Eks. MVA:79kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Extreme Moisture Lip Balm gir umiddelbar fuktighet og lindring til tørre, flassende og sprukne lepper. Leppepomaden er lett å ta med seg og påføre mens du er på farten. Den naturlige smør- og oljeformelen er beriket med Real Barriers patenterte Ceramide-kompleks og Cica-ekstrakt for å l..
109kr
Eks. MVA:87kr
Produsent: Torriden
Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence er en fuktighetsgivende leppe-essens med Torriden T-Percent Ceramide Complex for å effektivt låse inn fuktighet i leppene. Inneholder beroligende komponenter som jojobaolje og sheasmør  som pleier leppene dine ytterligere og beskytter dem mot ytre stressfa..
119kr
Eks. MVA:95kr
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)