Meny
Handlevogn

1. Rens / Cleanser

1. Rens / Cleanser
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack er en maske som skånsomt eksfolierer huden for døde hudceller, renser porene og tilfører huden rikelig med næring og fuktighet. Denne masken vil berolige betent, irritert hud og jevne ut hudtonen. Inneholder 61% Mugwort ekstrakt som er kjent for sine anti..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y New Skin Resolution Gel Mask er en ansiktsmaske som vil berolige huden, tilføre fukt og jevne ut hudtonen takket være ingredienser fra fiken og allantoin. Heartleaf vil reparere og berolige skadet/irritert hud, 2% Niacinamid vil lysne opp og jevne ut hudtonen, Yam Root hjelper mot hyperpigmen..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y PHA Resurfacing Glow Peel er en skånsom eksfolierende peeling som inneholder 10% PHA som effektivt fjerner døde hudceller og renser porene. Inneholder ekstrakter av agurk, Centella Asiatica og papaya som sammen vil gi huden rikelig med næring og etterlate den glødende. Kan brukes av alle..
265kr
Eks. MVA:212kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Quinoa One-Step balanced Gel Cleanser er en mild og effektiv rens som har en pH verdi på 5.5 som opprettholder hudens naturlige pH verdi. Selv om rensen er mild vil den effektivt renser urenheter, sminke og overflødig talg samtidig som den styrker hudens naturlige hudbarriere. Denne rensen er..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Sunday Morning Refreshing Cleansing Foam er en mild og effektiv skumrens som har en pH verdi på 5.5, utviklet med patentert hudpleieteknologi; Aquaxyl som vil etterlate huden hydrert og balansert. Denne rensen inneholder beroligende ingredienser og vil effektivt rense smuss, overflødig talg o..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Be The Skin
Be The Skin BHA+ PORE ZERO Cleansing Foam er en mild og effektiv eksfolierende skumrens som renser bort døde hudceller og dypt ned i porene uten å tørke ut huden. Denne rensen vil også effektivt rense bort sminkerester, samtidig som den styrker hudens naturlige barriere og minske synligheten av pore..
144kr 169kr
Eks. MVA:115kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil er en effektiv og skånsom oljerens som løser opp smuss, urenheter og sminkerester. Denne oljerensen er basert på soyaolje og bruker Micellar renseteknologi. Micellar bruker en kombinasjon av vann og olje, som ved kontakt med huden vil molekylene tiltrekke og ab..
275kr
Eks. MVA:220kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser er en lav pH cleanser som er utviklet for sensitiv hud. Cleanseren eksfolierer døde hudceller og sebum, samt renser dypt i porene uten å tørke ut huden. Den har en lett gel-aktig konsistens som etterlater huden myk og hydrert etter rens.Passer til alle..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Low pH Rice Ceansing Bar er en lav pH, hypoallergen og "cleansing soap" som har en pH verdi lik huden din. Inneholder svart sesam, 630ppm Rice Bran Extract, cocoyl isethionate og maisstivelse som er alle milde ingredienser som gjør at denne passer til alle hudtyper, også de med mege..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm kommer nå i ny forpakning og forbedret formulering, teksturen er nå fastere slik at ytre påvirkninger ikke vil endre produktet. Denne balsam cleanseren fjerner sminke, urenheter og smuss uten å irritere huden og tørke den ut. Inneholder naturlig hanbang (trad..
233kr 259kr
Eks. MVA:186kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask er en eksfolierende og porerensende ansiktsmaske som inneholder rød-bønneekstrakt og rød-bønnepulver. Denne ansiktsmasken vil klarne opp huden og kaolinleiren vil hjelpe til med overflødig sebum/talg for et et forfriskende resultat. Masken har en myk ko..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser er en mild og effektiv skumrens som inneholder beroligende ingredienser og vil rense smuss, overflødig talg og andre urenheter uten å tørke ut huden. Inneholder salisylsyre (BHA) som gir en lett eksfoliering ved å fjerne døde hudceller, sammen med laurinsyre..
209kr
Eks. MVA:167kr
Viser 1 til 12 av 87 (8 sider)