Meny
Handlevogn

MIGUHARA

Produsent: MIGUHARA
MIGUHARA Anti wrinkle Perfect Ampoule er en høykonsentrert well-aging ampulle basert på rose, ginseng og adenosin som sammen øker elastisiteten i huden, hjelper med å redusere fine linjer ved å stramme opp huden og styrker ansiktskonturen. Ingrediensene vil styrke den naturlige hudbarrieren og oppre..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: MIGUHARA
MIGUHARA Daily Herb Sun Stick er en solstift som har SPF50+ PA++++ UV beskyttelse, designet for de som svetter ekstra mye og samtidig trenger beskyttelse mot sola. Denne solstiften er vannavstøtende og har ingredienser som passer bra for deg med moden hud eller sliter med pigmentering. En solstift s..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: MIGUHARA
MIGUHARA Ultra Whitening Ample Origin er en gylden ampoule fylt med kamilleblomstvann, som hjelper med å berolige huden og jevne ut hudtonen. Ampoulen vil friske opp huden og redusere forekomsten av linjer (well-aging), samt bidra til å redusere rødhet i ansiktet. Den gir deg en glødende hud og har ..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: MIGUHARA
MIGUHARA Ultra Whitening Perfect Ampoule er en gylden ampoule som inneholder niacinamider og phyto-kjemikalier som styrker hudens cellefornyelse, reduserer og eliminerer frie radikaler og aktiverer melanin produksjon i huden. Denne ampoulen vil lysne opp huden, jevne ut hudtonen og forbedre hudens t..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: MIGUHARA
MIGUHARA Ultra Whitening Perfect Ampoule er en gylden ampoule som inneholder niacinamider og phyto-kjemikalier som styrker hudens cellefornyelse, reduserer og eliminerer frie radikaler og aktiverer melanin produksjon i huden. Denne mini utgaven av ampoulen vil lysne opp huden, jevne ut hudtonen og f..
99kr
Eks. MVA:79kr
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)