Meny
Handlevogn

Dr.Ceuracle

Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule er en "glow" serum-ampoule som tilfører huden rikelig med næring og fukt i dybden. Inneholder 33% rent propolisekstrakt og royal jelly ekstrakt som er en naturlig helbredende/reparerende ingrediens som også beskytter huden mot frie radikaler, havtornekstrak..
579kr
Eks. MVA:463kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Cream er en fuktighetskrem som reparerer og gir rikelig med næring til sliten/matt hud takket være royal jelly ekstrakt og 33% ren propolis eksrakt - Ingredienser som tilfører huden naturlig kollagen som vil forbedre fastheten. Panthenol vil berolige huden og sørge..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Eye Cream er formulert med propolis, Vitamin C og kollagenkapsler som sammen gir huden vitalitet, rikelig med næring og er hydrerende. Med den innebygde øye-massasjeren løfter denne øyekremen slapp, sliten hud og hjelper til med blodsirkulasjonen.Kan brukes av alle..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo er en multifunksjonell sjampo som vil motvirke hårtap og tilføre håret rikelig med næring. Denne sjampoen inneholder aktive ingredienser og er formulert slik at den tilsvarer pH-verdien i hodebunnen og gjør at denne passer til de fleste også deg med sensitiv hode..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr Ceuracle Vegan Kombucha Tea Special Gavesett er revitaliserende sett med Kombucha ekstrakt som gir huden rikelig med fukt og næring. Kombucha (fermentert svart-te) inneholder rikelig med probiotika og Vitamin B som lysner opp huden, styrker den naturlige hudbarrieren og fyller den med næring. Set..
995kr
Eks. MVA:796kr
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)