Meny
Handlevogn

HÅRPLEIE

HÅRPLEIE
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo er en multifunksjonell sjampo som vil motvirke hårtap og tilføre håret rikelig med næring. Denne sjampoen inneholder aktive ingredienser og er formulert slik at den tilsvarer pH-verdien i hodebunnen og gjør at denne passer til de fleste også deg med sensitiv hode..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Breworks Hair Growth Ampoule passer for deg som ønsker å styrke håret og gi den volum, inneholder disse ingrediensene som alle har unike egenskaper:Ølgjær - hjelper til å bekjempe hårtap ved å forbedre hårveksten.Biotin - stimulerer keratinproduksjonen i håret og kan øke hastigheten på foll..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Conditioner er en balsam som passer til alle hårtyper og teksturer. Er både næringsgivende, skånsom og vil etterlate håret sunn og med glansLav pH på 5.5 (litt surt) hjelper til med å forsegle hårkutikula, eliminerer frysing og etterlater håret skinnendeTilfører hår..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Hair Essence vil tilføre håret glans og behandler "krusete" hår takket være disse 5 naturlige oljene: Argan olje (fukter, reparerer)Camelliaolje (mykgjør, fukter)Meadowfoam olje (regenererer, forbedrer elastisiteten)Søt mandelolje (nærer, beskytter)Jojobaolje (..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Shampoo er en intens nærende sjampo med lav pH-verdi som gir en optimal hverdagspleie av håret. En sjampo som er meget skånsom og gir den både fuktighet og næring uten å etterlate det tørt eller med brudd. Inneholder Pentavitin som er en ecocert-ingrediens som gir l..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Magic Nine Perlite Scalp Scrub Shampoo er en sjampo for deg som ønsker å behandle både hår og hodebunn. Inneholder Perlite fra middelhavet som vil rense bort døde hudceller og urenheter. Sjampoen inneholder Centella Asiatica ekstrakt, lakrisrot og grønn te som vil forebygge flass og berolig..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Magic Nine Rich Hair Volume Balm er er en intensiv hår "balsam" som behandler håret som i en profesjonell hårsalong - hjemme. Inneholder peptidkompleks og glutation som vil gjenopplive matt og sliten hår.Passer for ekstremt skadet hår (skadet av styling og/eller hårfarging)Reduserer varmesk..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Bubble Wash & Shampoo er en mild body wash og shampo for hele kroppen som passer til alle i familien. ATO-serien til Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å kunne brukes på sensitiv baby hud og kan derfor brukes av hele familien. ATO Wash & Shampoo har lav pH-verdi for å unn..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Wash & Shampoo Blue Label er en mild body wash og shampo for hele kroppen som passer til alle i familien. ATO-serien til Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å kunne brukes på sensitiv baby hud og kan derfor brukes av hele familien. ATO Wash & Shampoo har lav pH-verdi for å..
189kr
Eks. MVA:151kr
Produsent: Suntique
Suntique I`m Hair Sun&Treatment er en hårbehandling som beskytter både hår og hodebunn og gir en god UV-beskyttelse. Denne behandlingen forhindrer hårskader og hårtap på grunn av soleksponering, den vil i tillegg forsterke håret og bevarer hårfargen. Inneholder Arganolje som er rik på nærende fe..
279kr
Eks. MVA:223kr
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)