Meny
Handlevogn

Hudpleierutine

Hudpleierutine
Produsent: Aromatica
Aromatica Frankincense Youth Renewal Cream er en perle av en fuktighetskrem som inneholder masse næring, formulert med Bakuchiol og 5-Peptide-infused Dynamix Elasticity. Denne ungdommelige fuktighetskremen inneholder 99% ren Bakuchiol og plantebasert Kollagen som sammen vil styrke hudens naturlige m..
649kr
Eks. MVA:519kr
Produsent: Aromatica
Aromatica Frankincense Youth Renewal Serum kapsler inn energien til Desert Peark Frankincense og Bakuchiol for økt elastisitet. Denne serumen inneholder 99% ren Bakuchiol og plantebasert kollagen som vil ta vare på sliten, utmattet hud. Denne ungdummelige well-aging serumen vil fremme en fast og sun..
595kr
Eks. MVA:476kr
Produsent: Aromatica
Aromatica Organic Golden Jojoba Oil vil fremme vitalitet og holde sunn og balansert. Dette 100% organiske oljen fra Jojobanøtten er rik på Vitamin E vil hydrere huden, stryke hudens naturlige hudbarriere, berolige og forbedrer hudens elastisitet. Oljen har lik tekstur som hudens naturlige sebum som ..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Advanced Aqua Boosting Ampoule er en hydrerende og fuktighetsgivende ampulle som inneholder 10-Hyaluron syre og 6 høykvalitets ingredienser. Dette er en ampulle som både vil fukte og berolige huden og vil etterlate den silkemyk og frisk.Kan brukes av alle hudtyper, særdeles godt egnet ti..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Aqua Boosting Essence Toner er en dypt hydrerende og fuktighetsgivende toner som inneholder 10-hyaluron syre og essens fra 6 kvalitets ingredienser. Dette er en toner som både vil fukte og berolige huden og vil etterlate den glødende og frisk. Inneholder nøkkelingredienser som Panthenol, Made..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule er en kraftig fuktighetsgivende ampulle som inneholder 10-hyaluron syre og 6 høy kvalitets ingredienser. 10-hyaluron syre vil hydrere og låser fukten dypt inn i hudlagene og vil etterlate huden myk og glatt. Denne ampullen vil hjelpe huden å regenerere..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Ay&me Biome Comforting Infused Toner inneholder 5 typer mineralrike probiotika og prebiotika i denne spesielle "Biome Blend". En toner som passer for deg med tørr og sensitiv hud som lett reagerer på små endringer i miljøet. En beroligende duo gir jevn fuktighet og glød uten irritasjon, m..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Ay&me Biome Radiating Intensified Essence inneholder 5 typer probiotika og prebiotika som sammen danner en "spesiell blanding" med 73% av "Bifida Ferment Lysate", er rik på vitaminer og proteiner for matt og grov hud forårsaket av vann-olje ubalanse. Essensen inneholder også adenosin, en ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Ay&me Biome Recharging Night Renewal Set inneholder følgende produkter:Biome Recharging Enhanced Night Balm Set 80ml10 Panthenol Supporting Concentrate 8mlEn fantastisk hudpleieduo som vil løfte og forynge matt og sliten hud over natten, påfør en liten mengde av "10 Panthenol Supporting C..
599kr
Eks. MVA:479kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Calamine Pore Contol Capsule Serum er en serum som hjelper til å redusere forstørrede porer forårsaket av overflødig talg(sebum) produksjon. Serumen er effektiv takket være Calamine og plantebaserte ekstrakter som har porereduserende egenskaper. Denne serumen vil også hjelpe til med å gjenopp..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Cera- Heart My Type Duo Cream er en dobbelkrem for deg med kombinert hud, den ene kremen er for tørre partier og den andre kremen er for oljete/fete partier. Den blå gel-kremen er til fet hud og den hvite kremen er til tørr hud. En krem som vil gjøre det enklere for deg med kombinasjonshud å ..
345kr
Eks. MVA:276kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Daily Purifying Treatment Toner er en alkoholfri toner som bekjemper bakterier og forurensing dypt ned i porene og redusere irritasjon og akne. Inneholder AHA og PHA for en skånsom kjemisk eksfoliering, Centella Asiatica vil berolige huden. En toner som vil hjelpe huden å heles fra akne/kvise..
295kr
Eks. MVA:236kr
Viser 1 til 12 av 495 (42 sider)