Meny
Handlevogn

iUNIK

Produsent: iUNIK
En fuktighetskrem med 3000mg naturlig beta-glucan for å styrke hudbarrierene, gir en lysende effekt på huden og stimulerer økt produksjon av kollagen og elastin. Kremen er også beriket med Centella Asiatica, allovera og ekstrakter fra røde frukter som sammen er beroligende, beskyttende med også full..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: iUNIK
Hudpleiesett med følgende innhold:1 x iUNIK Beta Glucan Serum Mini (15ml)1 x iUNIK Beta Gluican Daily Moisture CreamiUNIK Beta Glucan Serum Mini beskrivelse:Dette er en All-round serum beriket med beta-glukan som hjelper til med å styrke hudens barriere. Serumet har også en anti-rynke effekt. Passer..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: iUNIK
Dette er en All-round serum beriket med beta-glukan som hjelper til med å styrke hudens barriere. Serumet har også en anti-rynke effekt. Passer til alle typer hud.iUNIK står for:Ideell - Ideell for hudenUnikt - Unike og effektive produkterNaturlig - Bruk bare naturlige, sikre formuleringerIngrediens..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: iUNIK
Dette er en hudkrem som er beriket med 58% sort snegleekstrakt for å motvirke tretthetstegn i huden og forbedre hudens elastisitet, i tillegg inneholder den centella asiatica leaf vann og ekstrakt for formildende effekt. Kan brukes til alle hudtyper, men er spesielt godt egnet til de som har akneuts..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: iUNIK
Dette er et kraftig anti-aging serum som er beriket med 70% sort snegleekstrakt for å utvikle hudens elastisitet, i tillegg til 5 svarte supermatvarer (svarte bønner, svart ris, svart sesam, tare og aubergine) for antioksidantfordeler og sentellaekstrakt for å glatte ut rynker og ansikts arr, sammen..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: iUNIK
Alt-i-ett rensende olje beriket med 94% naturlige oljer fra 6 forskjellige planter for å rense smuss, tung sminke og solkrem. Den lette oljen bidrar også til å berolige huden og minimere hudormer og porer med calendula -ekstrakt. Denne oljen passer til alle hudtyper.iUNIK står for:Ideell - Ideell fo..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: iUNIK
En mild cleanser laget av naturlige ingredienser som bruker 69% centella asiatica extract vann istedenfor destilert vann. Denne renser huden med en myk skum som fukter huden.  Dette er en Ph balansert cleanser som passer til alle hudtyper.iUNIK står for:Ideell - Ideell for hudenUnikt - Unike og..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: iUNIK
Denne lette gelkremen inneholder hele 72% centella bladvann, 10% tea tree bladvann og 6 typer spirekstrakter. Gelkremen beroliger og klargjør huden mens den reduserer sårbarhet og rynker, gelkremen etterlater huden frisk, avkjølt og spenstig. Centella Calming Gel Cream er best egnet til de med fet -..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: iUNIK
Hudpleiesett med følgende innhold:1 x iUNIK Tea Tree Relief Serum Mini (15ml)1 x iUNIK Centella Calming Gel Cream (60ml)iUNIK Tea Tree Relief Serum Mini beskrivelse:Serum som inneholder 67% tea tree -ekstrakt og 19,5% centella -ekstrakt. Serumen hjelper med å berolige sensitiv hud, redusere kvi..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: iUNIK
Glatt og fuktighetsgivende peelinggel fjerner urenheter og døde hudceller med sin allergivennlige formel. Beriket med ekstrakter av lime, drue, appelsin, eple og sitron, som er rike på AHA for å myke opp neglebånd, i tillegg til grønn te, rosmarin, cica, lakris og kamilleekstrakter for å berolige hu..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: iUNIK
Dette avanserte serumet er formulert med flott morinda-ekstrakt og andre plantebaserte oljer, og har kraftige anti-aldringseffekter som forbedrer fine linjer og rynker betydelig, samtidig som det gir huden full næring og fuktighet. Noni Light Oil Serum er en elegant sammensetning som har egenskaper ..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: iUNIK
Øyekrem formulert med 40,5% propolisekstrakt og 9,2% havtorn er ditt naturlige middel mot rynker så vel som dehydrert og irritert hud. Bruk etter iUNIKs bestselgende Propolis Vitamin Synergy Serum som det siste trinnet i hudpleierutinen din. Kan brukes på både området rundt øynene og resten av ansik..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 12 av 19 (2 sider)