Meny
Handlevogn

6. Maske

6. Maske
Produsent: Abib
Abib Gummy Sheet Mask Heartleaf Sticker er en sheetmask som beroliger irritert hud, kviser og akneutbrudd. Denne ansiktsmasken inneholder houttuynia cordata og centella asiatica som har anti-inflammatoriske egenskaper som reduserer irritasjon. Inneholder også arginine som er en naturlig aminosyre so..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Abib
Abib Gummy Sheet Mask Hyaluron Sticker er en sheetmask som hydrerer huden ned i dybden takket være hyaluronsyre, i tillegg vil sodium hyaluronat som er en modifisert form av hyaluronsyre holde huden fuktet lengre. Denne masken har også beroligende centella asiatica og panthenol, samt antioksidanter ..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Abib
Abib Gummy Sheet Mask Madecassoside Sticker er en sheetmask som styrker hudbarrieren og tilfører huden massevis av fuktighet. Inneholder madecassoside som vil forbedre hudens elastisitet og stimulerer hudens kollagenproduksjon. I tillegg vil aminosyren arginine bidra til å beskytte huden.Kan brukes ..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Abib
Abib Gummy Mild Acidic pH Sheet Mask Aqua Fit er en sheet mask som er en dypt fuktende ansiktsmaske som vil hydrere huden og balansere dens pH-verdi. Inneholder blant annet betaglukan, hyaluronsyre og ceramider som vil tilføre huden fukt ned i dybden og styrker hudbarrieren. lactobacillus ferment vi..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Abib
Abib Mild Acidic pH Sheet Mask Heartleaf Fit er en sheet mask som er en beroligende og mykgjørende ansiktsmaske som balanserer hudens pH-verdi. Inneholder Centella Asiatica som er kjent for sin mange egenskaper som å bekjempe akne og dens well-aging egenskaper. I tillegg inneholder denne sheet maske..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y 61% Mugwort Green Vital Energy Complex Sheet Mask er en 100% vegansk sheet mask basert på plantebasert cellulosefiber. Masken inneholder 61% Mugwort ekstrakt som har egenskaper som vil beskytte huden mot frie radikaler og vike beroligende på sensitiv hud. Inneholder også Centella Asiatic..
59kr
Eks. MVA:47kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack er en maske som skånsomt eksfolierer huden for døde hudceller, renser porene og tilfører huden rikelig med næring og fuktighet. Denne masken vil berolige betent, irritert hud og jevne ut hudtonen. Inneholder 61% Mugwort ekstrakt som er kjent for sine anti..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: Barulab
Barulab The Clean Vegan AHA/BHA Mask er en 100% vegansk sheet mask med AHA/BHA som eksfolierer og gir huden glød. For ekstra avkjølende effekt legg den i kjøleskapet en par timer før bruk.Masken er sertifisert av Korean Vegan Assosiation og er laget av 100% naturlig planteekstrakt og Brulab`s e..
35kr
Eks. MVA:28kr
Produsent: Barulab
Barulab The Clean Vegan Aloe Mask er en 100% vegansk sheet mask med aloe vera som beroliger huden, den har en avkjølende effekt og demper rødhet og irritert hud. Passer perfekt etter en dag ute i sola eller etter en treningsøkt, for ekstra avkjølende effekt legg den i kjøleskapet en par timer f..
35kr
Eks. MVA:28kr
Produsent: Barulab
Barulab The Clean Vegan Cica Mask er en 100% vegansk sheet mask med Centella Asiatica som er kjent for sin pleiende egenskaper og hjelper huden å reparere irritert hud. Passer perfekt etter en dag ute i sola eller etter en treningsøkt, for ekstra avkjølende effekt legg den i kjøleskapet en par ..
35kr
Eks. MVA:28kr
Produsent: Barulab
Barulab The Clean Vegan Green Tea Mask er en 100% vegansk sheet mask med grønn te ekstrakter som hoved ingrediens, grønn te er kjent for å balansere og berolige huden, masken inneholder masse fuktighet. For ekstra avkjølende effekt legg den i kjøleskapet en par timer før bruk.Masken er sertifis..
35kr
Eks. MVA:28kr
Produsent: Barulab
Barulab The Clean Vegan Hyaluron Mask er en 100% vegansk sheet mask med hyaluronsyre som er kjent for sin fuktighetsgivende egenskaper, en ansiktsmaske vi anbefaler du bruker jevnlig om du er utsatt for å få tørr hud. For ekstra avkjølende effekt legg den i kjøleskapet en par timer før bru..
35kr
Eks. MVA:28kr
Viser 1 til 12 av 103 (9 sider)