Meny
Handlevogn

Serum

Serum
Produsent: Aromatica
Aromatica Frankincense Youth Renewal Serum kapsler inn energien til Desert Peark Frankincense og Bakuchiol for økt elastisitet. Denne serumen inneholder 99% ren Bakuchiol og plantebasert kollagen som vil ta vare på sliten, utmattet hud. Denne ungdummelige well-aging serumen vil fremme en fast og sun..
595kr
Eks. MVA:476kr
Produsent: Aromatica
Aromatica Organic Golden Jojoba Oil vil fremme vitalitet og holde sunn og balansert. Dette 100% organiske oljen fra Jojobanøtten er rik på Vitamin E vil hydrere huden, stryke hudens naturlige hudbarriere, berolige og forbedrer hudens elastisitet. Oljen har lik tekstur som hudens naturlige sebum som ..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Calamine Pore Contol Capsule Serum er en serum som hjelper til å redusere forstørrede porer forårsaket av overflødig talg(sebum) produksjon. Serumen er effektiv takket være Calamine og plantebaserte ekstrakter som har porereduserende egenskaper. Denne serumen vil også hjelpe til med å gjenopp..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum er en Niacinamide basert serum som er utviklet for å gjøre huden din sunn og glødende. Denne serumen passer bra for deg som sliter med mørke flekker og hyperpigmentering, serumet er lettvektig og vil lysne opp ujevn hudtone og etterlater huden glødende og hydre..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Spot the Difference  Blemish Treatment er formulert og utviklet for å behandle kviser, akneutsatt og sensitiv hud. Inneholder 4-Terpinol som er en av de viktigste aktive ingrediensen i Tea tree ekstrakt og behandler urenheter, ceramid vil beskytte huden mot ekstern påvirkning og styrke d..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Be The Skin
Be The Skin BHA+ PORE ZERO Serum er en beroligende serum, utviklet for å behandle trøblete hud, tette porer og overflødig sebum. Inneholder 11% willow BHA og AHA som vil gi en myk og frisk hud, dette er en grønn serum med naturlig klorofyll (klorofyllkomponent) fra grønne planter og vil gi naturlig ..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Calming Serum som inneholder 50% grønn te som er en effektiv antioksidant, 5% Panthenol (Vitamin B5) som gir huden rikelig med fukt, og 30% Mugwort som er kjent for sin fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.Kan brukes av alle hudtyper. særdelse godt egnet till fet, kombinasjon..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Glow Deep Serum som inneholder 68.6% riskli vann som er kjent i Korea som "beauty water" og 2% Alpha arbutin for å livne opp sliten hud, ingrediensene jevner ut hyperpigmentering, fukter huden og siden serumet er lett så absorberes den raskt av huden for en langvarig effekt. Pa..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Glow Serum som inneholder 60% propolis og 2% niacinamide som sammen jevner ut hudtonen, lyser arr og pigmentflekker og gjør at huden får en naturlig glød. Denne er utviklet for de med akneutsatt hud og vil roe ned irritert hud og akne utbrudd. Propolis er naturlig antiseptisk, soppd..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit inneholder 10ml utgave av alle serumene til Beauty of Joseon:Calming Serum : Green Tea + Panthenol 10mlGlow Serum : Propolis + Niacinamide 10mlGlow Deep Serum : Rice + Alpha-Arbutin 10mlRevive Serum : Ginseng + Snail Mucin 10mlinneholder 4 flasker à 10ml...
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Revive Serum (tidligere Repair Serum) er fornyet og er videreutviklet for å gi næring til matt hud. Gjennoppliv huden med denne luksuriøse silke myke serumen som er beriket med Hangbang (Kjent Koreansk urte ingredienser) og 63% ginseng rot vann som er rik på antioksidanter; sammen h..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Blemish Spot Clearing Serum er en serum utviklet for å behandle akneutsatt hud, berolige huden og roe ned kløe i huden. Serumet inneholder COSRX sin egenutviklede CentellAC RX-comlex som ikke bare behandler/reduserer kviser/akne men hjelper også huden å helbrede slik at man har m..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 12 av 69 (6 sider)