Meny
Handlevogn

Serum

Serum
Produsent: Be The Skin
Be The Skin BHA+ PORE ZERO Serum er en beroligende serum, utviklet for å behandle trøblete hud, tette porer og overflødig sebum. Inneholder 11% willow BHA og AHA som vil gi en myk og frisk hud, dette er en grønn serum med naturlig klorofyll (klorofyllkomponent) fra grønne planter og vil gi naturlig ..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Calming Serum som inneholder 75% grønn te som er en effektiv antioksidant, 2% Panthenol som gir huden rikelig med fukt, samt Centella Asiatica og vitamin C som er kjent for sine beroligende egenskaper. Serumen er lett og passer bra sammen med en litt tykkere hudkrem. Anbefales ..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Glow Deep Serum som inneholder 68.6% riskli vann som er kjent i Korea som "beauty water" og 2% Alpha arbutin for å livne opp sliten hud, ingrediensene jevner ut hyperpigmentering, fukter huden og siden serumet er lett så absorberes den raskt av huden for en langvarig effekt. Pa..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Glow Serum som inneholder 60% propolis og 2% niacinamide som sammen jevner ut hudtonen, lyser arr og pigmentflekker og gjør at huden får en naturlig glød. Denne er utviklet for de med akneutsatt hud og vil roe ned irritert hud og akne utbrudd. Propolis er naturlig antiseptisk, soppd..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit inneholder 10ml utgave av alle serumene til Beauty of Joseon:Calming Serum : Green Tea + Panthenol 10mlGlow Serum : Propolis + Niacinamide 10mlGlow Deep Serum : Rice + Alpha-Arbutin 10mlRevive Serum : Ginseng + Snail Mucin 10mlinneholder 4 flasker à 10ml...
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Revive Serum (tidligere Repair Serum) er fornyet og er videreutviklet for å gi næring til matt hud. Gjennoppliv huden med denne luksuriøse silke myke serumen som er beriket med Hangbang (Kjent Koreansk urte ingredienser) og 63% ginseng rot vann som er rik på antioksidanter; sammen h..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Blemish Spot Clearing Serum er en serum utviklet for å behandle akneutsatt hud, berolige huden og roe ned kløe i huden. Serumet inneholder COSRX sin egenutviklede CentellAC RX-comlex som ikke bare behandler/reduserer kviser/akne men hjelper også huden å helbrede slik at man har m..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX Real Fit Vitamin E Serum E-20 er en oljebasert serum som inneholder Vitamin E med 99% renhet som er en kjent og kraftfull antioksidant, i tillegg inneholder den oljer fra jojoba, solsikkefrø, druekjerne, baobatrefrø og macadamia.Denne serumen hjelper huden mot stress, forurensning og sol-ekspo..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Booster Serum er en eksfolierende serum med naturlige ingredienser som kiwi og dragefrukt som jevner ut hudtonen. Inneholder 2% Niacinamide, AHA/BHA og Vitamin C.  Absorberes lett av huden, anbefales å brukes etter toner. Husk å påfør SPF.Passer til alle hudtyper..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: COSRX
COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum er en super hydrerende serum med 3% konsentrert lavmolekylær hyaluronsyre som vil trenge dypt inn i huden og etterlate den fyldig og hydrert. Denne serumen vil også styrke den naturlige hudbarrieren ved hjelp av NMF (Aminosyrekompleks) slik at huden vil holde på fuk..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX The Niacinamide 15 Serum er en spesialutviklet serum med alle nødvendige ingredienser for total aknepleie, inneholder høye konsentrasjoner av aktive ingredienser som retter seg mot akne i alle stadier, fra begynnelse til slutt. Denne serumen inneholder 15% niacinamide som er effektiv mot mørke..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX The Vitamin C 23 serum er en høykonsentrert Vitamin C serum utviklet for å behandle matt/sliten, røff, fine-linjer (well-aging), arr og hud med ujevn hudtone. Inneholder hele 23% Vitamin C i form av askobinsyre som er en av de mest aktive og reneste formene av Vitamin C og fungerer utmerket mo..
359kr
Eks. MVA:287kr
Viser 1 til 12 av 46 (4 sider)