Meny
Handlevogn

Haruharu WONDER

Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream er en lett øye krem laget med fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og 5000ppm planteavledet Bakuchiol (100% plantebasert erstatning for Retinol) . Denne øyekremen er utviklet for å motvirke fine linjer (well-aging/rynker) og mørke ringer rundt ..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil er en beskyttende ansiktsolje som inneholder 45% fermentert svart ris ekstrakt som vil beskytte huden mot frie radikaler, jevne ut hudtonen og stimulerer hudcellefornyelse. Denne ansiktsoljen har en lett og lett absorberende konsistens som føles behagelig på hud..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream er en prisbelønt fuktighetskrem med well-aging fordeler. Formulert med fermentert svart ris som er nøkkelingrediensen og vil hjelpe mot fine linjer takket være sitt høye innhold av antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler som skader/bryter ned..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream Unscented er en prisbelønt fuktighetskrem med well-aging fordeler. Formulert med fermentert svart ris som er nøkkelingrediensen og vil hjelpe mot fine linjer takket være sitt høye innhold av antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler som skader/..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner inneholder fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og hyaluronsyre. Denne toneren gir en boost av antioksidanter, tilfører huden rikelig med næring og fuktighet inn i dybden. Formuleringen beskytter huden mot ytre påvirkninger og styrker cellefornyel..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner For Sensitive Skin inneholder fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og hyaluronsyre. Denne toneren gir en boost av antioksidanter, tilfører huden rikelig med næring og fuktighet inn i dybden. Formuleringen beskytter huden mot ytre påvirkninger og s..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Moisture Soft Cleansing Gel er skånsom og mild rens i gelkonsistens som vil skumme i kontakt med vann og er fri for såpe. Denne rensen inneholder fermentert svart ris som vil rense urenheter og overflødige oljer. En beroligende rens, rik på antioksidanter som vil beskytte ..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil  er en meget skånsom dyp oljerens som etterlater huden frisk og ren. Denne oljerensen inneholder fermentert svart ris, solsikke, jojoba, oliven og macadamian  frø olje som renser huden effektivt for sminke, solkrem, smuss og overflødig..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Soft Peeling Gel  er skånsom eksfolierende gel som renser huden for overflødige oljer og døde hudceller. En formulering som inneholder fermentert svart ris og er rik på antioksidanter, gjør at denne peelingen er skånsom for huden og vil beskytte den mot frie radikaler..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Honey Green Aqua Bomb Cream er en intens fuktighetsgivende krem som inneholder hyaluronsyre, fermentert grønn te og honning. Denne fuktighetskremen har beroligende og well-aging egenskaper, er næringsrik og utviklet med Natural Liposome™ teknologi som effektivt leverer de aktive ingr..
159kr
Eks. MVA:127kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Honey Green Brilliant Cream er en reparerende og lysende fuktighetskrem som inneholder fermentert grønn te og honning. Denne kremen har lysende egenskaper og vil jevne ut hudtonen for en frisk og glødende finnish. Utviklet med Natural Liposome™ teknologi som effektivt leverer de akti..
159kr
Eks. MVA:127kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Honey Green Repairative Cream er en fuktighetskrem utviklet for å behandle rødhet, kviser og akneutbrudd, formulert med ingredienser som grønn te og honning som har beroligende egenskaper. Denne kremen vil i tillegg tilføre huden rikelig med fuktighet som også vil hjelpe hudens egen ..
159kr
Eks. MVA:127kr
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)