Meny
Handlevogn

Essens

Essens
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Ay&me Biome Radiating Intensified Essence inneholder 5 typer probiotika og prebiotika som sammen danner en "spesiell blanding" med 73% av "Bifida Ferment Lysate", er rik på vitaminer og proteiner for matt og grov hud forårsaket av vann-olje ubalanse. Essensen inneholder også adenosin, en ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Vita Frost Chilling Essence er en beroligende vegansk essens som inneholder Vitamin E med små hvite kapsler som raskt reduserer rødhet, kjøler ned huden og styrker hudbarrieren for en sunnere hud. Denne essensen har en luftig vanntekstur som "smelter" inn i huden.  Ekstrakter fra agurk, ..
375kr
Eks. MVA:300kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er en konsentrert essens som inneholder 96% filtrert sneglesekresjon. Seneglesekret er kjent for å berolige irritert hud, jevne ut og gi fuktighet til huden. Essensen har en høy penetreringsevne som gjør at den raskt absorberes av huden. Passer til al..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence er en 2 i 1 som gir huden rikelig med næring og glød. Inneholder 74.3% sneglesekret som øker hudens elastisitet. Glutathione og 5% Niacinamide vil sammen jevne ut hudtonen og styrke den naturlige hudbarrieren. En essens som passer bra for deg som er ute ett..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: COSRX
COSRX Galactomyces 95 Tone Balancing Essence er en essens som gir næring til huden og revitaliserer hudcellene og fukter hudcellene slik at du får en jevnere hudtone over tid. Essensen inneholder 95% Galactomyces som gir næring til huden og ved daglig bruk vil gi huden glød og reduksjon av fine linj..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: COSRX
COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence er en essens som er utviklet med tindvedvann og natriumhyaluronat for å gi ekstra fuktighet til huden, dette gjør den ved å gjenopprette den naturlige fuktighetsnivået i huden samt styrker den naturlige hudbarrieren slik at huden forblir fuktig. Essensen med..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Isntree
Isntree Chestnut AHA 8% Clear Essence er en eksfolierende essens med 4% glykolsyre og 4% melkesyre som på en naturlig måte fjerner døde hudceller og etterlater en jevn hudtekstur. Essensen er beriket med Morus Alba Root Ekstrakt og Centella Asiatica Ekstrakt som beroliger sensitiv hud. Passer t..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Water Essence er en prisbelønt essens som inneholder hele 8 forskjellige typer Hyaluronsyrer. De 8 forskjellige Hyaluronsyrene kommer i forskjellige molekylstørrelser slik at den trekker inn i både ytre hudlag og dypere, noe som gir en umiddelbar fuktighet og næring til tørr,..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: I`m from
I’m From Mugwort Essence er en høykvalitets naturlig essens som inneholder 100prosent ren Artemisia Priceps ekstrakt (Burot / Mugwort) og vil lindre irritert og rød hud. Denne essensen har også rensende egenskaper som gjør den godt egnet til akne og kviseutbrudd. Inneholder rikelig med vitaminer, mi..
529kr
Eks. MVA:423kr
Produsent: Jumiso
Jumiso Snail Mucin 95 + Peptide Facial Essence inneholder fem typer peptider og 95prosent med sneglesekret som vil hjelpe huden å øke dens elastisitet og reparer skadet hud ned til på cellenivå. Inneholder også Adenosine, Allantoin og Panthenol som vil hjelpe huden ved å motvirke dannelse av fine li..
325kr
Eks. MVA:260kr
Produsent: Mary & May
Mary & May Vegan Blackberry Complex Cream Essence  er en næringsrik krem i form av en essens, en flaske med "krem" som vil tilføre huden rikelig med næring og fukt. 1. En forfriskende essensformulering som absorberes raskt uten å etterlate huden oljete.2. Når de to løsningene i flasken..
309kr
Eks. MVA:247kr
Produsent: Mixsoon
Mixsoon Bean Essence har vunnet flere priser, blant annet hos Glowpick awards takket være sin unike sammensetning. Essensen er en 2 i 1 produkt som både jevner ut ru hudoverflate, tilfører huden næring og fuktighet. Inneholder fermentert bønneekstrakt som virker eksfolierende og sebumregulerende (ta..
369kr
Eks. MVA:295kr
Viser 1 til 12 av 28 (3 sider)