Meny
Handlevogn

PURITO

Produsent: PURITO
PURITO B5 Panthenol Re-barrier Cream er en fuktighetskrem med 10% Panthenol som vil låse inn fukten i huden og passer utmerket til deg med sensitiv hud og/eller skadet hudbarriere. Inneholder i tillegg Centella Asiatica og Squalane som sammen virker ekstra beroligende og vil styrke din naturlige hud..
339kr
Eks. MVA:271kr
Produsent: PURITO
PURITO Centella Green Level Eye Cream er en meget populær opp-strammende øye krem takket være Panthenol, kremen inneholder også 4 typer peptider som er en well-aging ingrediens, 49prosent beroligende Centella Asiatica ekstrakt og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Fri for alkohol, parabener, parfy..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: PURITO
PURITO Centella Green Level Recovery Cream er en fuktighetskrem med 50% Centella Asiatica som kombinert med anti-iinflammatoriske ingredienser vil berolige sensitiv og irritert hud. Denne kremen inneholder ceramide, squalane, madecassic acid og asatic acid som vil hjelpe huden å styrke hudbarrieren ..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: PURITO
PURITO Centella Green Level Safe Sun er en bredspekter SPF19 kjemisk solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling, som i tillegg inneholder Centella Asiatica og Hyaluronsyre som vil berolige sår/irritert hud og fukter i dybden. Denne solkremen har en lett tekstur uten å gi den kjente hvite hinnen (..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: PURITO
PURITO Centella Unscented Recovery Cream er en fuktighetskrem med 50% Centella Asiatica som kombinert med anti-iinflammatoriske ingredienser vil berolige sensitiv og irritert hud. Denne kremen inneholder ceramide, squalane, madecassic acid og asatic acid som vil hjelpe huden å styrke hudbarrieren sl..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: PURITO
PURITO Deep Sea Pure Water Cream er en fuktighetskrem med 60% dyphavsvann rik på det riktige mineralene som kalsium, magnesium, potassium og sink som vil hjelpe huden forbli sunn. Denne kremen er også rik på antioksidanter og vitaminer som kommer fra ekstrakter fra grønn-te, sjøgress, alger og grønn..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: PURITO
PURITO Defence Barrier pH Cleanser er en skånsom vannbasert skumrens som inneholder ekstrakter fra Grapefrukt, Tea Tee olje, Royal Jelly, Kollagen og Centella Asiatica. Denne rensen har en pH verdi på 5.5 og vil holde huden balansert og vil hjelpe til å styrke hudbarrieren. Rensen er fri for mineral..
189kr
Eks. MVA:151kr
Produsent: PURITO
PURITO Dermide Cica Barrier Sleeping Pack er en beroligende sovemaske som med hjelp av ingredienser som ceramider, hyaluronsyre og centella asiatica vil berolige irritert hud og tilføre huden rikelig med nøring og fuktighet. Kan brukes både morgen og kveld. Denne sovemasken er vegansk.Passer til all..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: PURITO
PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence er en essens som inneholder 94% fermenterte mikro partikler designet for å penetrere dypt inn i huden. De effektive ingrediensene i essensen virker utjevnende på huden, motvirker hyperpigmentering, virker opp strammende, reparerer skadet hud og tilføre hu..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: PURITO
PURITO From Green Cleansing Oil er en skånsom oljerens som inneholder naturlige oljer fra oliven, solsikkefrø, jojoba, mandler og druekjerner. Oljerensen er luktfri og vil effektivt fjerne, solkrem, overflødige oljer og til og med den tyngste sminken. Oljerensen har en lett konsistens og løses enkel..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: PURITO
PURITO From Green Deep Foaming Cleanser er en skånsom vannbasert skumrens som inneholder beroligende Centella Asiatica og grønn te. Denne rensen har en pH verdi på 5.5 og vil holde huden balansert uten å irritere. Denne rensen har en kremete konsisten som blir til en luftig skum når den brukes samme..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: PURITO
PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence er en essens som inneholder 92% fermentert galactomyces og niacinamide. En næringsrik essens som inneholder aminosyrer, mineraler og vitaminer som sammen forbedrer cellefornyelsen. En essens som vil gi hudene en jevnere hudtone, forbedre kvisearr og gjøre huden..
309kr
Eks. MVA:247kr
Viser 1 til 12 av 15 (2 sider)