Meny
Handlevogn

4. Essens

4. Essens
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Ay&me Biome Radiating Intensified Essence inneholder 5 typer probiotika og prebiotika som sammen danner en "spesiell blanding" med 73% av "Bifida Ferment Lysate", er rik på vitaminer og proteiner for matt og grov hud forårsaket av vann-olje ubalanse. Essensen inneholder også adenosin, en ..
378kr 398kr
Eks. MVA:302kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er en konsentrert essens som inneholder 96% filtrert sneglesekresjon. Seneglesekret er kjent for å berolige irritert hud, jevne ut og gi fuktighet til huden. Essensen har en høy penetreringsevne som gjør at den raskt absorberes av huden. Passer til al..
224kr 249kr
Eks. MVA:179kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence er en 2 i 1 som gir huden rikelig med næring og glød. Inneholder 74.3% sneglesekret som øker hudens elastisitet. Glutathione og 5% Niacinamide vil sammen jevne ut hudtonen og styrke den naturlige hudbarrieren. En essens som passer bra for deg som er ute ett..
358kr 398kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX Galactomyces 95 Tone Balancing Essence er en essens som gir næring til huden og revitaliserer hudcellene og fukter hudcellene slik at du får en jevnere hudtone over tid. Essensen inneholder 95% Galactomyces som gir næring til huden og ved daglig bruk vil gi huden glød og reduksjon av fine linj..
260kr 289kr
Eks. MVA:208kr
Produsent: COSRX
COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence er en essens som er utviklet med tindvedvann og natriumhyaluronat for å gi ekstra fuktighet til huden, dette gjør den ved å gjenopprette den naturlige fuktighetsnivået i huden samt styrker den naturlige hudbarrieren slik at huden forblir fuktig. Essensen med..
233kr 259kr
Eks. MVA:186kr
Produsent: Isntree
Isntree Chestnut AHA 8% Clear Essence er en eksfolierende essens med 4% glykolsyre og 4% melkesyre som på en naturlig måte fjerner døde hudceller og etterlater en jevn hudtekstur. Essensen er beriket med Morus Alba Root Ekstrakt og Centella Asiatica Ekstrakt som beroliger sensitiv hud. Passer t..
197kr 219kr
Eks. MVA:158kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Water Essence er en prisbelønt essens som inneholder hele 8 forskjellige typer Hyaluronsyrer. De 8 forskjellige Hyaluronsyrene kommer i forskjellige molekylstørrelser slik at den trekker inn i både ytre hudlag og dypere, noe som gir en umiddelbar fuktighet og næring til tørr,..
278kr 309kr
Eks. MVA:222kr
Produsent: I`m from
I’m From Mugwort Essence er en høykvalitets naturlig essens som inneholder 100prosent ren Artemisia Priceps ekstrakt (Burot / Mugwort) og vil lindre irritert og rød hud. Denne essensen har også rensende egenskaper som gjør den godt egnet til akne og kviseutbrudd. Inneholder rikelig med vitaminer, mi..
459kr
Eks. MVA:367kr
Produsent: Mixsoon
Mixsoon Bean Essence har vunnet flere priser, blant annet hos Glowpick awards takket være sin unike sammensetning. Essensen er en 2 i 1 produkt som både jevner ut ru hudoverflate, tilfører huden næring og fuktighet. Inneholder fermentert bønneekstrakt som virker eksfolierende og sebumregulerende (ta..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Mixsoon
Mixsoon Centella Sun Cream er en bredspekter solkrem med SPF 50+ og PA++++ beskyttelse som inneholder beroligende og avkjølende Centella Asiatica. Solkremen er lett og absorberes raskt av huden uten å klebe.Fordeler med denne solkremen✓ Lindrer irritert hud✓ Inneholder Centella Asiatica som berolige..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Mixsoon
Mixsoon Galactomyces Ferment Essence hjelper å livne opp matt og sliten hud. En essens som skånsom eksfolierer bort døde hudceller og hjelper huden å kontrollere talgproduksjonen. Denne essensen vil gi deg en glødende, myk og glatt.Fordeler med essensen:✓ Gir et glødende, myk og glatt resultat✓ 100%..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Mixsoon
Mixsoon Heartleaf Essence er en beroligende essens som bidrar til å lindre og berolige irritert hud fra ytre påvirkninger. En lett og forfriskende essens med heartleaf ekstrakt som vil tilføre huden rikelig med fuktighet ned i dybden, berolige og forhindre utbrudd.Fordeler med essensen: ✓ Fuktig ess..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 12 av 21 (2 sider)