Menu
Handlevogn

1. Rens / Cleanser

1. Rens / Cleanser
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser er en lav pH cleanser som er utviklet for sensitiv hud. Cleanseren eksfolierer døde hudceller og sebum, samt renser dypt i porene uten å tørke ut huden. Den har en lett gel-aktig konsistens som etterlater huden myk og hydrert etter rens.Passer til alle..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm kommer nå i ny forpakning og forbedret formulering, teksturen er nå fastere slik at ytre påvirkninger ikke vil endre produktet. Denne balsam cleanseren fjerner sminke, urenheter og smuss uten å irritere huden og tørke den ut. Inneholder naturlig hanbang (trad..
298kr
Eks. MVA:238kr
Produsent: COSRX
En Gel Cleanser er en skånsom og mild rens som inneholder sneglesekret og andre nyttige ingredienser. Denne cleanseren renser skånsomt samtidig som den tilfører huden fuktighet. Passer til alle hudtyperInneholder 50mlOm COSRX:COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av prod..
97kr 149kr
Eks. MVA:77kr
Produsent: COSRX
En Gel Cleanser er en skånsom, mild og fuktighetsgivende rens, formulert med 3 forskjellige hyaluronsyrer og vitamin B5. Utviklet for deg med tørr og sensitiv hud som hjelper huden å bevare elasitet og fuktighet etter bruk, vitamin B5 er kjent for sine antiinnflammatoriske egenskaper. Rensen fjernet..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: COSRX
COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser er en skånsom gele-rens som har en mild-surt pH-nivå lik den huden har, den er mild men veldig effektiv. Lav pH opprettholder hudens balanse og beskytter mot ytre påkjenninger, denne milde cleanseren er fuktighetsgivende og etterlater en frisk, ren og glødende ..
159kr
Eks. MVA:127kr
Produsent: Frudia
Frudia Blueberry Hydrating Cleansing Gel To Foam er laget for tørr hud, denne gel rensen inneholder blåbærekstrakt som tilfører huden fuktighet, bambus- og eukalyptusbladekstrakter som renser urenheter, sypress- og moringabladekstrakt som har beroligende egenskaper. Denne rensen har en gelé-lignende..
149kr
Eks. MVA:119kr
Produsent: Frudia
Frudia Citrus Brightening Micro Cleansing Foam er en mild fuktighetsgivende ansiktsrens, inneholder sitrusekstrakt som er rik på vitamin C som lysner opp huden din. Renseskummet renser bort urenheter og andre miljøforurensninger, inneholder også bambusekstrakt som gir en klar og sunn hudfarge. Rik p..
149kr
Eks. MVA:119kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil  er en meget skånsom dyp oljerens som etterlater huden frisk og ren. Denne oljerensen inneholder fermentert svart ris, solsikke, jojoba, oliven og macadamian  frø olje som renser huden effektivt for sminke, solkrem, smuss og overflødig..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Soft Peeling Gel  er skånsom eksfolierende gel som renser huden for overflødige oljer og døde hudceller. En formulering som inneholder fermentert svart ris og er rik på antioksidanter, gjør at denne peelingen er skånsom for huden og vil beskytte den mot frie radikaler..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam er en renseskum som effektivt renser bort smuss, olje og sminke uten å tørke ut huden. Inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige hyaluronsyrer og 17 aminosyrer som danner en fuktighetsbarriere for å låse inn fukten i huden og opprettholder den naturlig..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: iUNIK
Alt-i-ett rensende olje beriket med 94% naturlige oljer fra 6 forskjellige planter for å rense smuss, tung sminke og solkrem. Den lette oljen bidrar også til å berolige huden og minimere hudormer og porer med calendula -ekstrakt. Denne oljen passer til alle hudtyper.iUNIK står for:Ideell - Ideell fo..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: iUNIK
En mild cleanser laget av naturlige ingredienser som bruker 69% centella asiatica extract vann istedenfor destilert vann. Denne renser huden med en myk skum som fukter huden.  Dette er en Ph balansert cleanser som passer til alle hudtyper.iUNIK står for:Ideell - Ideell for hudenUnikt - Unike og..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 12 av 27 (3 sider)