Menu
Handlevogn

5. Serum

5. Serum
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Calming Serum som inneholder 75% grønn te som er en effektiv antioksidant, 2% Panthenol som gir huden rikelig med fukt, samt Centella Asiatica og vitamin C som er kjent for sine beroligende egenskaper. Serumen er lett og passer bra sammen med en litt tykkere hudkrem. Anbefales ..
259kr
Eks. MVA:207kr
Beauty of Joseon Glow Deep Serum 30ml Beauty of Joseon Glow Deep Serum 30ml
Bestselger -12 %
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Glow Deep Serum som inneholder 68.6% riskli vann som er kjent i Korea som "beauty water" og 2% Alpha arbutin for å livne opp sliten hud, ingrediensene jevner ut hyperpigmentering, fukter huden og siden serumet er lett så absorberes den raskt av huden for en langvarig effekt. Pa..
229kr 259kr
Eks. MVA:183kr
Beauty of Joseon Glow Serum 30ml Beauty of Joseon Glow Serum 30ml
Bestselger Utsolgt
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Glow Serum som inneholder 60% propolis og 2% niacinamide som sammen jevner ut hudtonen, lyser arr og pigmentflekker og gjør at huden får en naturlig glød. Denne er utviklet for de med akneutsatt hud og vil roe ned irritert hud og akne utbrudd. Propolis er naturlig antiseptisk, soppd..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Revive Serum (tidligere Repair Serum) er fornyet og er videreutviklet for å gi næring til matt hud. Gjennoppliv huden med denne luksuriøse silke myke serumen som er beriket med Hangbang (Kjent Koreansk urte ingredienser) og 63% ginseng rot vann som er rik på antioksidanter; sammen h..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: COSRX
COSRX Real Fit Vitamin E Serum E-20 er en oljebasert serum som inneholder Vitamin E med 99% renhet som er en kjent og kraftfull antioksidant, i tillegg inneholder den oljer fra jojoba, solsikkefrø, druekjerne, baobatrefrø og macadamia.Denne serumen hjelper huden mot stress, forurensning og sol-ekspo..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: COSRX
COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Booster Serum er en eksfolierende serum med naturlige ingredienser som kiwi og dragefrukt som jevner ut hudtonen. Inneholder 2% Niacinamide, AHA/BHA og Vitamin C.  Absorberes lett av huden, anbefales å brukes etter toner. Husk å påfør SPF.Passer til alle hudtyper..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Frudia
Frudia Blueberry Hydrating Serum er en hydrerende serum som inneholder 71% blåbærekstrakt i istedenfor vann. Betain pleier tørr hud, mens tomatfrøolje og fruktfrøoljekompleks som sammen med blåbær er rik på antioksidanter hjelper med å opprettholde hudens vitalitet. Serumet har en naturlig fiolettfa..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: Frudia
Frudia Citrus Brightening Serum inneholder 71% Jeju mandarinskallekstrakt som er rik på vitamin C istedenfor vann, sammen med Niacinamide vil denne serumet jevne ut hudtonen og motvirke fine linjer (well-aging). Mangofrøolje vil tilføre huden rikelig med fuktighet. Serumet er blank i fargen, har ful..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil er en beskyttende ansiktsolje som inneholder 45% fermentert svart ris ekstrakt som vil beskytte huden mot frie radikaler, jevne ut hudtonen og stimulerer hudcellefornyelse. Denne ansiktsoljen har en lett og lett absorberende konsistens som føles behagelig på hud..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: iUNIK
Hudpleiesett med følgende innhold:1 x iUNIK Beta Glucan Serum Mini (15ml)1 x iUNIK Beta Gluican Daily Moisture CreamiUNIK Beta Glucan Serum Mini beskrivelse:Dette er en All-round serum beriket med beta-glukan som hjelper til med å styrke hudens barriere. Serumet har også en anti-rynke effekt. Passer..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: iUNIK
Dette er en All-round serum beriket med beta-glukan som hjelper til med å styrke hudens barriere. Serumet har også en anti-rynke effekt. Passer til alle typer hud.iUNIK står for:Ideell - Ideell for hudenUnikt - Unike og effektive produkterNaturlig - Bruk bare naturlige, sikre formuleringerIngrediens..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: iUNIK
Dette er et kraftig anti-aging serum som er beriket med 70% sort snegleekstrakt for å utvikle hudens elastisitet, i tillegg til 5 svarte supermatvarer (svarte bønner, svart ris, svart sesam, tare og aubergine) for antioksidantfordeler og sentellaekstrakt for å glatte ut rynker og ansikts arr, sammen..
269kr
Eks. MVA:215kr
Viser 1 til 12 av 32 (3 sider)