Menu
Handlevogn

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream Mist 120ml

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream Mist 120ml
COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream Mist 120ml
289kr
Eks. MVA: 231kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream Mist er utviklet for deg med tørr og sensitiv hud. Denne gir en huden en fuktighetsboost og kan brukes gjennom dagen. Mist sprayen inneholder 6 forskjellige ceramider som er kjent for å styrke hudbarrieren og hjelper huden å holde på fuktigheten. I tillegg inneholder denne panthenol som er kjent for å berolige huden i tillegg til å styrke hudbarrieren.
Passer til alle hudtyper men er ekstra godt egnet til de med sensitiv og/eller tørr hud.

Inneholder 120ml


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pillarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathy


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.