Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads

Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads
Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads
Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads
Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads
Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads
79kr
Eks. MVA: 63kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Bomullpads som er spesialdesignet for bruk til toner, med disse trenger du bare 1/3 del av mengden toner eller essens som du vanligvis bruker (derav navnet). Med disse padsene vil du bruke essens og toner langt mer effektiv enn vanlige bomullpads. Pyunkang Yul har utviklet en spesial celluloseblanding som ikke trekker til seg like mye veske som ordinære bomullpads, de vil heller ikke legge igjen rester av padsene på huden etter bruk. Ekstra tips er å lage egen "sheet mask" ved å fukte 3-4 pads med din favoritt essens og/eller toner som feks Pyunkang Yul Essence Toner, legg de på ønsket område i ansiktet og la de virke i 5-10 minutter før du tar de av.
Pakken inneholder 160pads pr eske.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.