Meny
Handlevogn

Pyunkang Yul Essence Toner 100ml

Pyunkang Yul Essence Toner 100ml
Pyunkang Yul Essence Toner 100ml
Pyunkang Yul Essence Toner 100ml
Pyunkang Yul Essence Toner 100ml
Pyunkang Yul Essence Toner 100ml
169kr
Eks. MVA: 135kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Pyunkang Yul Essence Toner er en toner som inneholder Milk Vetch Root ekstrakt som er skånsom mot huden, denne toneren revitaliserer tørr hud og forbedrer elastiteten. Essens toneren har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og kan brukes både som toner og essens. Denne toneren inneholder ikke vann, men næringsrike og fuktighetsgivende ingredienser.

Passer til alle hudtyper og spesielt godt egnet til sensestiv og akneutsatt hud.

Inneholder 100ml, finnes også i 200ml utgave og 30ml utgave


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.