Menu
Handlevogn

Isntree Spot Saver Mugwort Cream 50ml

Isntree Spot Saver Mugwort Cream 50ml
Isntree Spot Saver Mugwort Cream 50ml
399kr
Eks. MVA: 319kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Isntree Spot Saver Mugwort Cream er en beroligende krem med mugwort (burot) som beskytter sensitiv hud. En myk duftfri hvit krem som behandler og lindrer irritert hud. Utviklet for de med sensitiv hud ved å gi huden en god vann-olje balanse, styrke hudbarrieren, lindre irritert hud og gi en myk og behagelig hudtekstur. Kan brukes i hele ansiktet eller kun på problemområder. Denne kremen har en myk hvit tekstur og absorberes lett av huden.
Passer til alle hudtyper men er særdeles godt egnet til deg med sensitiv og akneutsatt hud.

inneholder 50ml.


Om Isntree:

Isntree kommer fra Island + Natural + Tree. Isntree kommer fra en populær hudpleieblogg som fikk en såpass stor tilhengerskare som ble til at de lanserte egne hudpleieprodukter i 2012. Merket kjennetegn er fokuset på naturlig skjønnhet ved å bruke naturlige, plantebaserte og sunne ingredienser. Vi har valgt å føre Isntree da det følger våre verdier med blant annet å være naturlig og cruelty-free.

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.