Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Intensive Ceramide Lotion 290ml

Pyunkang Yul Intensive Ceramide Lotion 290ml
Pyunkang Yul Intensive Ceramide Lotion 290ml
199kr
Eks. MVA: 159kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Pyunkang Yul Intensive Ceramide Lotion er en fuktighetsgivende lotion som kan brukes over hele kroppen. inneholder 5 forskjellige Hyaluron syrer, oliven olje og shea butter for å tilføre huden fuktighet. Ceramide hjelper huden å beholde fuktigheten og styrker hudbarrieren.
Passer til hud typer men er særdeles godt egnet til deg med tørr hud. 

Inneholder 290ml.
Finnes også i 500ml utgave


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.