Menu
Handlevogn

Isntree Onion Newpair Essence Toner 200ml

Isntree Onion Newpair Essence Toner 200ml
I`m New
Isntree Onion Newpair Essence Toner 200ml
329kr
Eks. MVA: 263kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Isntree Onion Newpair Essence Toner er en "spot care" essence toner som hjelper til med å behandle urenheter og pigmentering i huden. Denne essens toneren er beriket med 75% Muan rødløkekstrakt og formulert med NoSCalm Complex (Natriumheparin, Allantoin, Panthenol og Heartleaf Houttuynia som effektivt hjelper til mot urenheter, lindrer sensitiv og irritert hud. Inneholder også tranexaminsyre og Vitamin-C derivater som jevner ut hudtonen og motvirker pigmentering, betain vil sørge for rikelig med fuktighet til huden.
Passer til alle hudtyper.

inneholder 200ml.


Om Isntree:

Isntree kommer fra Island + Natural + Tree. Isntree kommer fra en populær hudpleieblogg som fikk en såpass stor tilhengerskare som ble til at de lanserte egne hudpleieprodukter i 2012. Merket kjennetegn er fokuset på naturlig skjønnhet ved å bruke naturlige, plantebaserte og sunne ingredienser. Vi har valgt å føre Isntree da det følger våre verdier med blant annet å være naturlig og cruelty-free.

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.