Menu
Handlevogn

Lepper

Lepper
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask er en behagelig nattmaske for leppene før du legger deg, eller som en leppepomade på dagtid. Leppemasken er lukt og fargefri, inneholder Shea smør som fukter leppene og ceramider som styrker hudbarrieren slik at leppene holder på fukten.Inneholder 20..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Honey Sugar Lip Scrub er en skånsom og behagelig skrubb for leppene som inneholder sukker krystaller, honning og sitronekstrakt. Skrubben fukter leppene og fjerner tørr hud og døde hudceller på en skånsom måte. Brukes før påføring av leppestift, gloss eller andre produkter for leppene..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask er en behagelig nattmaske for leppene før du legger deg, eller som en leppepomade på dagtid for en glossy look. Leppemasken inneholder propolis ekstrakt som gir leppene næring og fuktighet, den har en rik honning-lignende tekstur som etterlater en ikke klebe..
296kr 329kr
Eks. MVA:237kr
Produsent: COSRX
COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper er en leppemaske som også kan brukes som leppepomade og under leppestiften. Denne vil gi en naturlig plump til leppene, med AHA og BHA som eksfolierer og hindrer tørrhet og sprukne lepper. Veldig lett å påføre med gele-aktig tekstur som smelter inn i leppe..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)