Menu
Handlevogn

Maske

Maske
Produsent: COSRX
COSRX Poreless Clarifying Charcoal Mask er en 3 stegs ansiktsmaske som inneholder Camellia Sinensis Seed ekstrakt som rensker og minimerer tette porer, Rosa Calamine Capsules beroliger huden og salicyclic syre styrker hudbarrieren og hjelper huden å holde på fuktighet. Masken starter rosa, endrer ti..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: COSRX
COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask er en ansiktsmaske med masse næring og fuktighet som pleier huden over natten. Denne ansiktsmasken inneholder 68.9% risekstrakt som mykner, beroliger og fukter huden. Risekstrakt har blitt brukt av Geishaer i flere hundre år og er vel utprøvd. Ansikt..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Frudia
Frudia Bluberry Honey Overnight Mask er en fuktighetsgivende sovemaske som inneholder blåbærekstrakt og honning. Denne masken tilfører huden rikelig med næring, samt styrker den naturlige fuktighetsbarrieren. Kommer i praktiske poser à 5ml som er lett å ta med seg.inneholder 20stk à 5ml (100ml total..
259kr
Eks. MVA:207kr
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml
I`m New -15 %
Produsent: HYGGEE
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm er en intens lindrende balsam mot irritert hud. Inneholder Kamilleblomstekstrakt, Azulene, Green calming complex (Centella Asiatica og andre planteekstrakter), Panthenol og 4-Terpineol.Dette er en balsam/krem som kan brukes på flere forskjellige måter:Som Spot ..
186kr 219kr
Eks. MVA:149kr
Produsent: Isntree
Isntree Real Mugwort Clay Mask er en leirmaske med 6 forskjellige leirer og ekstrakt av mugwort (burot). Denne leirmasken trekker til seg overflødig talg og urenheter som tetter porene, samtidig vil den skånsomt eksfoliere og berolige huden. Leirmasker er ofte kjent for å tørke ut huden, det er ikke..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: iUNIK
Fukt og la huden stråle med denne krembaserte sovemasken som er fylt med 16% propolis-, cica- og sjøbærekstrakter. Det har også anti-rynke- egenskaper. Påfør på det siste trinnet i hudpleie og vask grundig av neste morgen.iUNIK står for:Ideell - Ideell for hudenUnikt - Unike og effektive produkterNa..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Sleeping Mask hjelper hudens hydrering og gir huden en myk og jevn følelse når du våkner om morgenen. Formulert med ceramide denne sovemasken vil styrke hudbarrieren og tilfører huden fukt, og PHA vil skånsomt eksfoliere huden. Påføres på kvelden før man legger seg.Passer til alle hudty..
299kr
Eks. MVA:239kr
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)