Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml

Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
Pyunkang Yul ACNE Cream 50ml
199kr
Eks. MVA: 159kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

En hudkrem fra ACNE serien til Pyunkang Yul, ACNE serien er spesialutviklet for å behandle urenheter og kviser. Dette er en mild krem uten lukt som har en lett konsistens og trekker raskt inn i huden, kremen tilfører masse fuktighet, beroliger og behandler huden på en skånsom måte uten å tette porene. ACNE Cream passer godt til hud med urenheter og kviser, men også fet, kombinasjon og fet hud.

inneholder 50ml.

Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)


Ingredienser:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Niacinamide, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Dimethyl Sulfone, Pyridoxine HCl, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Carbomer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tromethamine, Copper Tripeptide-1, Hydroxyacetophenone, Myrtus Communis Extract, Tropaeolum majus Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.