Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul ATO Travel Kit

Pyunkang Yul ATO Travel Kit
Pyunkang Yul ATO Travel Kit
-20 %
Pyunkang Yul ATO Travel Kit
Pyunkang Yul ATO Travel Kit
Pyunkang Yul ATO Travel Kit
Tilbudet slutter om
Dag(er)
Time(r)
Min
Sek
239kr
299kr
Eks. MVA: 191kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

En komplett sett med produkter fra ATO serien til Pyunkang Yul, settet inneholder følgende:

Et perfekt reisesett som kan taes med på fly og som passer utmerket til de med sensitiv, tørr hud som er utsatt for atopiske reaksjoner. Alle ATO produkter er fri for kjente irriterende ingredienser som alkohol denat, syntetisk lukt/parfyme og parabener. Settet er komplett for å rense og pleie hele kroppen - kan brukes av alle i familien fra babyer til voksne.

Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.