Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask

Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask
Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask
49kr
Eks. MVA: 39kr
3 eller mer 40kr
5 eller mer 34kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask er en ansiktsmaske laget for moden hud (well-aging), fylt med svart te (Kombucha) og 2 forskjellige peptider som sammen vil redusere fine linjer (rynker), gjenopprette hudens naturlige elastisitet og gi huden en naturlig glød. Lav molekyl collagen, Lecithin, Adenosine og Shea butter vil tilføre huden fuktighet og næring. Inneholder også amino syrer som vil beskytte huden mot ytre påvirkning. 

Passer til alle typer hud men særdeles godt egnet til moden hud (well-aging)

Inneholder 1stk maske à 25ml.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.