Menu
Handlevogn

COSRX Hydrium Watery Toner 50ml

COSRX Hydrium Watery Toner 50ml
-35 %
COSRX Hydrium Watery Toner 50ml
Tilbudet slutter om
Dag(er)
Time(r)
Min
Sek
64kr
99kr
Eks. MVA: 51kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Hydrium Watery Toner er en fuktighetsgivende toner som inneholder 6 ulike typer Hyaluronsyre som er kjent for sin dype fuktighetsgivende egenskaper. Toneren inneholder også Panthenol (Vitamin B5) som både hydrerer og er betennelsesdempende, samt Allantoin som styrker hudens beskyttelsesbarriere. Påføres etter rens.
Passer til alle hudtyper, men spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud.

Inneholder 50ml


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pillarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathy


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.