Menu
Handlevogn

COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50ml

COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50ml
Utsolgt
COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50ml
379kr
Eks. MVA: 303kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Pure Fit Cica Cream Intense er en pleiende fuktighetskrem som umiddelbart behandler og roer ned rødhet og irritert hud. Kremen inneholder 61.2% Pure Fit CICA-7 kompleks som kommer fra Centella Asiatica, samt ekstrakter fra bladene og røtter av Asiaticoside, Madecassic Acid, Madecassoside og Asiatic Acid. Denne kremen er spesielt utviklet for å reparere og styrke hudbarrieren, gi huden godt med fukt og behandle irritert og rød hud.  Denne kremen er tykkere enn Pure Fit Cica Cream og inneholder i tillegg Cica olje noe som gjør at denne er bedre egnet til tørr hud.

Passer til alle hudtyper, men ekstra godt egnet til tørr hud.

Inneholder 50ml


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pilarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathy


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.