Menu
Handlevogn

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml
Bestselger Utsolgt
Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml
259kr
Eks. MVA: 207kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel er en bredspekter SPF 50+ sol gel/solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling, denne sol gelen har er lett å påføre. Denne sol gelen inneholder i tillegg 8 forskjellige typer Hyaluronsyrer som motvirker fuktighetstap og hjelper å binde fuktigheten i huden, Cearmide styrker hudens hudbarriere. Denne sol gelen er skånsom slik at den også kan brukes av de med sensitiv hud.
Passer til alle hudtyper.

inneholder 50ml.


Om Isntree:

Isntree kommer fra Island + Natural + Tree. Isntree kommer fra en populær hudpleieblogg som fikk en såpass stor tilhengerskare som ble til at de lanserte egne hudpleieprodukter i 2012. Merket kjennetegn er fokuset på naturlig skjønnhet ved å bruke naturlige, plantebaserte og sunne ingredienser. Vi har valgt å føre Isntree da det følger våre verdier med blant annet å være naturlig og cruelty-free.

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.