Menu
Handlevogn

Isntree Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam 150ml

Isntree Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam 150ml
I`m New
Isntree Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam 150ml
259kr
Eks. MVA: 207kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Isntree Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam er en renseskum som effektivt renser bort smuss, olje og sminke uten å tørke ut huden. Inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige hyaluronsyrer og 17 aminosyrer som danner en fuktighetsbarriere for å låse inn fukten i huden og opprettholder den naturlige hudbarrieren. Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam produserer et mykt, tett og kremet skum som skånsomt fjerner urenheter uten å irritere. Med sin lave pH-formulering som er fri for etanol, mineralolje og kunstige dufter gjør denne godt egnet til tørr og normal hud.

Passer til tørr og normal hudtype

inneholder 150ml.


Om Isntree:

Isntree kommer fra Island + Natural + Tree. Isntree kommer fra en populær hudpleieblogg som fikk en såpass stor tilhengerskare som ble til at de lanserte egne hudpleieprodukter i 2012. Merket kjennetegn er fokuset på naturlig skjønnhet ved å bruke naturlige, plantebaserte og sunne ingredienser. Vi har valgt å føre Isntree da det følger våre verdier med blant annet å være naturlig og cruelty-free.

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.