Meny
Handlevogn

Mary & May Clean Skin Care Gavesett

Mary & May Clean Skin Care Gavesett
Mary & May Clean Skin Care Gavesett
Mary & May Clean Skin Care Gavesett
-25 %
Mary & May Clean Skin Care Gavesett
Mary & May Clean Skin Care Gavesett
Mary & May Clean Skin Care Gavesett
Mary & May Clean Skin Care Gavesett
Tilbudet slutter om
Dag(er)
Time(r)
Min
Sek
337kr
449kr
Eks. MVA: 269kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Mary & May Clean Skin Care Gavesett inneholder følgende pakket inn i en flott gaveeske:

  • 1stk 120ml Mary & May Vitamin B5 + Bifida Toner er utviklet for å tilføre huden fuktighet, styrke hudbarrieren og jevne ut hudtonen. Denne toneren inneholder 30.000ppm Bifida som styrker hudbarrieren og gir huden glød, Vitamin C er en antioksidant som øker hudens kollagen produksjon og vil jevne ut hudtonen samt minske synligheten av pigmentflekker, Vitamin B5 (Panthenol) som er både hydrerende, har anti-inflammatoriske egenskaper som vil forebygge irritasjon i huden. Denne toneren har en lett konsistens, påføres etter rens. Passer til alle hudtyper.

  • 1stk 120ml Vitamin C + Bifida Lotion er utviklet for å pleie og tilføre fuktighet til huden. Denne lotionen er lett og kan også brukes som hudkrem, den passer perfekt til tørr hud, med masse fuktighet og i tillegg hjelper den mot akne-arr, pigmentflekker og solskader. Inneholder Vitamin C og Bifida som jevner ut hudtonen, reduserer pigmentflekker, behandler solskader, reduserer fine linjer (well-aging) og booster hudens kollagenproduksjon.  
    Passer til alle hudtyper, men ekstra godt egnet til moden og tørr hud.

Om Mary & May:

Mary & May er en clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder, Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med know-how og tilstrekkelig  mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris"Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.