Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Balancing Gel 60ml

Pyunkang Yul Balancing Gel 60ml
Pyunkang Yul Balancing Gel 60ml
249kr
Eks. MVA: 199kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Varenummer: PYANBG60
  • Produksjonsland: Sør Korea

Pyunkang Yul Balancing Gel kan brukes som fuktighetskrem, maske eller i kombinasjon med andre fuktighetskremer. Denne har en tykk honningaktig tekstur og inneholder blant annet 90% Astragalus Membranaceus Root Extract og Jojoba frø olje som gjør den meget næringsrik. Gelen virker regenererende og fuktighetsgivende, samt styrker hudens beskyttelsesbarriere.

Passer til alle hudtyper.

Inneholder 60ml.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.