Menu
Handlevogn

Tiam Vita B3 Source 40ml

Tiam Vita B3 Source 40ml
-30 %
Tiam Vita B3 Source 40ml
Tilbudet slutter om
Dag(er)
Time(r)
Min
Sek
195kr
279kr
Eks. MVA: 156kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Tiam Vita B3 Source er en serum spesialutviklet for å redusere hyperpigmentering, lysne huden, samtidig som den regulerer sebum produksjonen i huden og etterlater seg en jevn og frisk hud. Inneholder 10% Niacinamide som også er kjent som Vitamin B3 samt 2% Arbutin, sammen vil disse ingridiensene redusere produksjonen av melanin, melanin er hovedgrunnen til at man får uønsket pigmentering og farging i huden. Denne serumen vil i tillegg forhindre kviseutbrutt, øke kollagen produksjonen og balansere huden.
Passer til alle typer hud.

Inneholder 40ml


Om TIA'M:

Ordet TIA'M kommer fra det persiske språket og betyr "Et glimt i øyet når du møter noen for første gang". TIAM er søstermerket til kjente og etablerte COSRX.


Fokuset til TIAM er følgende:

  • Problemløsning og fordeler ved å bruke deres produkter.
  • Det å bruke hudpleieprodukter skal være en god opplevelse.
  • TIAM ønsker å være en guide for deg på veien til en sunn hudpleierutine. 

TIAM sin slogan: "For my enjoyable moment. For my glowing healthy-looking skin. TIAM is always with you"


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.